Värmepump Nyköping

Värme- och vattenpumpar samt brunnsborrning •

Bergvärmepump

Att installera bergvärme är ett enkelt sätt att sänka uppvärmningskostnaderna i en fastighet. Att ta värme från berg eller mark gör man genom att göra borrhål, varpå man därefter utnyttjar den solenergi som lagrats i marken. Vi på Värmepump Nyköping har valt att utforma ett helhetskoncept, vilket innebär att vi inte bara kan förse er med en kvalitativ bergvärmepump utan även koordinera själva borrningen med våra samarbetspartners så att ni får hjälp från början till slut.

Vi hjälper er med bergvärme i Nyköping

De företag vi samarbetar med kring borrning för bergvärme är erfarna inom sitt område, vilket bådar för ett smidigt förfarande. När ni tar kontakt med oss inleder vi gärna med ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan undersöka området, för att därefter komma med förslag på vilka värmepumpar i Nyköping som är bäst lämpade. För bergvärme samarbetar vi med Nibe, som är en av Nordens ledande tillverkare. De pumpar vi har i vårt sortiment har olika stor kapacitet så att vi enkelt kan välja ut den som är bäst för just er fastighet.

bergvärme-värmepump-nyköping

En kvalitativ bergvärmepump i Nyköping

Att vända sig till oss för att få hjälp med att hitta värmepumpar i Nyköping är ett klokt val. Våra anordningar för bergvärme ger:

 • Sänkta uppvärmningskostnader under det kallare halvåret
 • Möjligheten att kyla fastigheten under de varmare månaderna
 • En miljövänlig och kostnadseffektiv energikälla

Vi erbjuder ett helhetskoncept för bergvärme till ett förmånligt pris

Vi värnar om att våra kunder skall känna ett förtroende för oss och erbjuder därför en offert där vårt pris för bergvärmepump framgår på ett tydligt specificerat sätt. Ni är hjärtligt välkomna att ta kontakt med oss om ni vill att vi gör ett besök på er adress, vilket oftast är det lättaste sättet för oss att ge tips på hur ni kan förbättra inomhusklimatet i er fastighet. Under våra verksamma år har vi fått installera och serva bergvärmepump i Nyköping hos flertalet fastighetsägare, och vi hoppas på att även få hjälpa er!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag i Nyköping som kan erbjuda kompletta installationer och service av värmepumpar.

  Adress
  Tillverkarvägen 7
  611 45 Nyköping

  Telefon
  010-195 65 82

  E-post
  offert@varmepumpnykoping.se

  Orgnr
  559096-6502

OM OSS

När du söker efter ett företag i Nyköping som kan erbjuda kompletta installationer och service av värmepumpar.

Värmepumpnyköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. V&V Pumpteknik AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Tillverkarvägen 7
611 45 Nyköping

010-195 65 82

offert@varmepumpnykoping.se

Orgnr:
559096-6502