Värmepump Nyköping

Värme- och vattenpumpar samt brunnsborrning •

Om ROT-avdraget

Skattesubvention för privatpersoner

ROT-avdraget har sedan det instiftades under 1990-talet blivit flitigt använt av privatpersoner som anlitat externa hantverkare för arbeten i den egna bostaden. För att man skall ha rätt till avdraget krävs det att man äger fastigheten, samt att man bor i den åtminstone under en del av året. Storleken på avdraget uppgår till 30 % av de totala arbetskostnaderna för ett jobb, men man kan inte få ett lägre pris för material eller företagets eventuella kostnader för resor.

Installation och service av värmepump

Om ni vänder er till oss på Värmepump Nyköping kan ni i många fall nyttja ROT-avdraget. Väljer ni att installera en helt ny värmepump i er bostad är det ett arbete som är godkänt för subventionen, och även felsökningar samt servicearbeten är giltiga för den lägre arbetskostnaden. Råder det några oklarheter kring om ni har rätt att använda ROT hjälper vår personal er gärna reda ut detta innan vi inleder ett arbete.

ROT finns med på er faktura

Det bästa med skatteavdraget är att det är väldigt enkelt att få. Om ni anlitar oss kommer vi dra av 30 % av våra arbetskostnader på fakturan och därefter rapportera in till Skatteverket vilken subvention som har gjorts. När ni får er deklaration ansöker ni sedan slutgiltigt om avdraget i den.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag i Nyköping som kan erbjuda kompletta installationer och service av värmepumpar.

  Adress
  Tillverkarvägen 7
  611 45 Nyköping

  Telefon
  010-195 65 82

  E-post
  offert@varmepumpnykoping.se

  Orgnr
  559096-6502

OM OSS

När du söker efter ett företag i Nyköping som kan erbjuda kompletta installationer och service av värmepumpar.

Värmepumpnyköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. V&V Pumpteknik AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Tillverkarvägen 7
611 45 Nyköping

010-195 65 82

offert@varmepumpnykoping.se

Orgnr:
559096-6502